Bildekor

Firmabilen er en stor og bevegelig salgsplakat

Firmabilen din kan være en verdifull markedsføringsplattform, og bildekor kan hjelpe deg å gjøre den mer synlig og gjenkjennelig. Reklamehuset Fuglseth i Egersund har lang erfaring med å designe og produsere bildekor til alle typer kjøretøy, fra personbiler til lastebiler og anleggsmaskiner. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å skape en bildekor som passer til dine spesifikke behov og budsjett.

En effektiv markedsføringsstrategi

Bildekor på firmabiler er en effektiv måte å øke synligheten og merkevarebevisstheten til din bedrift. En godt utformet bildekor kan også øke sjansen for at potensielle kunder vil ta kontakt med deg når de trenger dine produkter eller tjenester. Med riktig bildekor kan du gjøre din bedrift mer synlig i trafikken og i nærområdet, som for eksempel i Dalane.

Mange muligheter

Vi tilbyr en rekke forskjellige folier og materialer som passer til dine behov og budsjett. Vi kan også hjelpe deg med å velge riktig design, farger og grafikk for å gjøre din bildekor unik og effektiv. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å skape en bildekor som passer til din bedrifts image og profil.

Enkel og rask installering

Vår lange erfaring betyr også at vi kan installere bildekor på din firmabil raskt og effektivt. Vi vet at du har en travel hverdag, og vi vil gjøre alt vi kan for å sørge for at du kan komme deg tilbake på veien med din synlige og effektive firmabil.